loading...
...شاه وب...
آخرین ارسال های انجمن

:|

عرفان بازدید : 22 شنبه 02 آذر 1392 نظرات (0)
یکی از بزرگترین مشکلات مردان!!
کسی راه حلی نداره؟
.
Inline<br /><br /><br /><br />
 image 24

:|

عرفان بازدید : 17 جمعه 01 آذر 1392 نظرات (0)
ای شمایی که پتو رو سمت خودتون میکشید…
یه کم درک کنید خب…
.
Inline image 37
عرفان بازدید : 17 سه شنبه 28 آبان 1392 نظرات (0)

 

 
حراجی هیستوریکس انگلیس در آخرین فهرست خود شیء جالبی را برای فروش عرضه کرده است: خودروی بت‌موبیل که در مجموعه فیلم‌های تیم برتون استفاده شده است.
 

 

خانه حراج هیستوریکس (Historics) ساری انگلستان، در آخرین فهرست خود شیء جالبی را برای فروش عرضه کرده است: خودروی بت‌موبیل که مجوز رانندگی درون شهر را هم دارد. این خودرو، نسخه المثنی خودرویی است که در مجموعه فیلم‌های بتمن به کارگردانی تیم برتون در سال‌های 1989/1368 و 1992/1371، توسط مایکل کیتون مورد استفاده قرار گرفت. اگرچه این خودرو اصل نیست، اما از سوی مسئولان این حراجی «شیء به شدت قابل تکریم» نامیده شده است.

توصیف‌های ذکر شده برای خودوی بتمن عرضه شده به این شرح است: «مشکی، کم کارکرد، وضعیت عالی، شاسی سفارشی، دنده اتوماتیک، موتور 3.2 لیتر پاششی جگوار، کنترل از راه دور، سیستم تعلیق هیدرولیک، مکانیزم رهاسازی دود، پرتابگر شعله». قیمت پایه حراج نیز 145 هزار دلار (435 میلیون تومان) است.

اگرچه عرضه خودرویی دست دوم در یک حراجی کمی عجیب به نظر می‌رسد، اما کاری مسبوق به سابقه است. بت‌موبیل اصلی که توسط کیتون در فیلم «بازگشت بتمن» استفاده شد، در سال 2010 / 1389 فروخته شد؛ و نخستین بت‌موبیل تاریخ که توسط آدام وست در مجموعه تلویزیونی دهه 1960/1340 رانده می‌شد، زمستان پارسال چکش حراج خورد و با قیمت باور نکردنی 4.2 میلیون دلار به فروش رفت.

با وجود آن که بت‌موبیل مورد استفاده کیتون با نگرش هالیوودی ساخته شده بود، اما چیزی بیش از زیبایی‌های رایج یک خودروی لوکس را داشت. این خودرو مجهز به سیتم کنترل صدا بود، دو مسلسل براونینگ تعبیه شده در زیر بدنه داشت؛ و موتور جت آن زمان شتاب‌گیری صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت خودرو را به 3.7 ثانیه می‌رساند.

اگرچه نسخه المثنی بعضی از این امکانات را ندارد، اما کاملا هم موجود بی دست و پایی محسوب نمی‌شود. برای مثال، شتاب‌گیری صفر تا صد کیلومتر بر ساعت آن هنوز زیر 5 ثانیه طول می‌کشد. مسئولان حراجی عقیده دارند این خودرو که برای رانندگی در جاده‌های شهری کاملا قانونی است، یکی از بهترین نمونه‌های پس از تولید است که تاکنون ساخته شده است.














عرفان بازدید : 20 سه شنبه 28 آبان 1392 نظرات (0)

 

 
تصویر یک صفحه از قرآن کریم که منسوب به خط حضرت علی (ع) می‌باشد در کتابخانه آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی توجه مراجعه‌کنندگان داخلی و خارجی این کتابخانه را به خود جلب کرده است.

...

عرفان بازدید : 27 دوشنبه 27 آبان 1392 نظرات (0)
مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.
این مطلب رمز دارد
عرفان بازدید : 19 یکشنبه 26 آبان 1392 نظرات (0)

گران ترین خشکبار جهان +عکس

 
هم اینک در ایران تعدادی از گونه های این گیاه در منطقه ای از شمال کشور به چشم می خورد.


ماکادمیا درختی است که میوه آن گرانترین و مرغوبترین خشکبار جهان به شمار می رود. این گیاه بومی استرالیایی است و در جنگل های بارانی و مکانهای مرطوب نزدیک نهرها رشد خوبی دارد. آفتاب کامل با اندکی سایه برای گیاه مناسب است. اما اگر کشت تجاری آن مد نظر نباشد، سایه را به آسانی تحمل می کند. گیاه به خشکی مقاوم است، باد، سرمای شدید و شوری را نمی تواند بپذیرد. همچنین نیازی به خاک حاصلخیز ندارد. در هر ترکیب خاک از سبک تا سنگین اما با زهکشی خوب رشد می کند. مزیت اقتصادی این گیاه، اندک بودن هزینه نگه داری آن است، زیرا نیازی به آبیاری ندارد ( به صورت دیم پرورش می یابد) نسبت به آفات و بیماری ها مقاوم است. میوه های آن پس از رسیدن شروع به ریزش کرده و برداشت آن دستی و آسان است.

ماکادمیا از نظر بازرگانی در استرالیا، جنوب آفریقا و آمریکای مرکزی یکی از تولیدات مهم کشاورزی به شمار می رود. کشت تجاری آن در استرالیا و هاوایی در سطحی گسترده انجام می گیرد .در کالیفرنیا به عنوان یک گیاه زینتی پرورش می یابد. آمریکا بزرگترین مصرف کننده ماکادمیا است. مغز ماکادمیا در انواع شکلات کیک و بستنی به کار می رود. همچنین از روغن مغز ماکادمیا می توان در صنایع آرایشی و بهداشتی سود جست. از آنجا که میوه ماکادمیا بیش از ۷۲% اسید چرب غیر اشباع دارد، این خشکبار می تواند افزودنی مناسبی برای رژیم غذایی روزانه، جهت کاهش کلسترول خون باشد و این میوه را می توان به صورت خام، بوداده، با نمک، بی نمک و یا به عنوان چاشنی در غذا مصرف کرد.

صرفنظر از اهداف بازرگانی پرورش ماکادمیا، این درخت همیشه سبز، بلند و گسترده با عمری طولانی و گلهایی بسیار خوشبو، گیاهی زینتی مناسب می تواند باشد.

هم اینک در ایران تعدادی از گونه های این گیاه در منطقه ای از شمال کشور به چشم می خورد و شرایط رشد این گونه درختی در ایران از جنبه اقتصادی در دست بررسی است.

مصارف ماکادمیا

مغز ماکادمیا ضمن کاربرد در آجیل، شیرینی و .... برای تولید روغن نیز مصرف می شود. روغن ماکادمیا از دیگر روغن های گیاهی مانند روغن زیتون، برتر بوده، دارای درصد بالاتری اسید چرب غیر اشباع می باشد و نقطه دود آن بالا و برابر ۲۱۰ درجه سانتیگراد است.

تمام بخش های میوه ماکادمیا مورد استفاده قرار می گیرد. از ترکیب پوسته خارجی با مواد ارگانیک مالچی عالی برای اطراف درختان ساخته می شود. پوسته سخت در هنگام سوختن دما را بالا نگه می دارد و اغلب به عنوان سوخت برای کوره های آتش در صنایع محلی به کار برده می شود.

از آسیاب کردن پوسته سفت آن گردی حاصل می شود که سمباده خوبی در صنعت است و در مقایسه با شن، برای نفوذ پذیر کردن خاک مناسب تر است. همچنین ماکادمیا در صنایع آرایشی بهداشتی به عنوان ماده اولیه در ماساژور های پوست به کار می رود.

خواص ماکادمیا

ماکادمیا میوه ای همسان فندق و مغزی ترین خشکبار جهان است. مغز ماکادمیا بسیار انرژی زا بوده و حاوی چربی های مفید است. ماکادمیا دارای ۷۶% روغن طبیعی، ۹% پروتئین، ۹% کربوهیدرات و ۲% فیبر است. همچنین حاوی ویتامین های نیاسین، B۱ و B۲ و نیز عناصر ضروری همچون کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، سلنیوم و آهن است. روغن ماکادمیا سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است که خطر حملات قلبی را کاهش می دهد.

مسایل اقتصادی ماکادمیا

از نظر اقتصادی نه تنها ماکادمیا گران ترین و مرغوب ترین خشکبار جهان است، بلکه هزینه های نگه داری آن بسیار اندک است. قیمت خشکبار ماکادمیا در جهان در سالهای اخیر به طور معنی داری افزایش پیدا کرده است. به طوری که در حال حاضر قیمت آن در استرالیا به ۳.۷ دلار استرالیا در هر کیلو گرم به صورت فله افزایش پیدا کرده است. لازم به ذکر است که این قیمت ها برای ماکادمیای با پوسته می باشد و مغز ماکادمیا به صورت خالص ۴۰% تا۸۰% گرانتر است.

جایگاه ماکادمیا در بازار جهانی خشکبار

مصرف خشکبار از گذشته های دور به صورت آجیل بسیار متداول و مرسوم بوده است. در دهه های اخیر خشکبار به عنوان مواد غذایی پر خاصیت از رونق خاصی در بازارهای جهانی برخوردار شده است. میزان تولید ماکادمیا در جهان حدود ۱۰۰ هزار تن است که کمتر از ۰.۵% از تجارت جهانی خشکبار را شامل می شود.
استرالیا یکی از مهمترین صادر کنندگان ماکادمیا است به طوری که ارزش محصول ماکادمیای داخلی و وارداتی استرالیا برابر ۱۰۰ میلیون دلار است.





تعداد صفحات : 9

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    این سایت و انجمنش چطور است؟؟
    کدام تیم؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 246
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 7
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 25
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 38
  • بازدید ماه : 327
  • بازدید سال : 736
  • بازدید کلی : 181,000